Nytt år – nya utmaningar!

Hur är det med er,  är ni duktiga på att utmana er själva träning-/sportsmässigt? Med utmana menar jag att göra saker som ni aldrig har gjort men väldigt skulle vilja göra. Jag är är rätt dålig på det. Det är många gånger som jag tänkt att att jag ska ta tag i saker som jag drömt om att göra. Men oftast stannar det det. Vid drömmen och tanken att imorgon då ska jag sätta igång.

Men nu i veckan har jag i alla fall tagit tag i sak jag ett bra tag velat och tänkt göra. Jag har nämligen anmält mig till en träningsgrupp som funnits ett par år och där olika mätningar, coachning, träningsprogram, gymkort med tillgång till pass mm ingår. Det ska bli sjukt spännande om jag nu kommer med i denna grupp.

Några sportutmaningar jag i alla fall gjort som vuxen. Jag har börjat åka slalom, åkt Vasaloppet och sprungit maraton i nämnd ordning. Sist jag utmanade mig själv var nog när jag anmälde mig till Stockholm maraton och genomförde loppet 2008. Men 2008 är ett bra tag sedan nu så det känns som att det var dags för en ny utmaning nu.

Har aldrig ångrat de saker jag hoppat, alla har varit roliga på sitt sätt, så slutsatsen är att jag nog borde utmana mig själv fler gånger och kanske lite oftare.

20140415_120834

Detta inlägg publicerades i Utmaningar och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nytt år – nya utmaningar!

  1. Jag älskar utmaningar! I år har jag lärt mig cykla mountainbike och ställt upp i mitt första multisportrace + att jag har flyttat utomlands som har varit flera av mina drömmar. Heja alla som tar tag i vad de vill göra! 😀

    Gilla

  2. Q-Vinna skriver:

    Älskar också utmaningar. Och mår så bra av dem. Jobbar på att bli ännu bättre på att ta tag i det jag vill göra. Vilket utmanande år du haft!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s