Stress och trötthet

Nackdelen med julmånaden är stressen och mörkret som jag blir så himla trött av. Jag hade lyckats glömma bort hur stressig december är med mitt jobb. Moment ska avslutas, betyg ska sättas och dessutom har jag lyckats spara utvecklingssamtalen till de tre sista veckorna.

Träningen rullar på i långsam fart.  Vilade på måndagen, brukar göra det eftersom jag oftast tränar på söndagen. Och jag var rätt så mör efter söndagens skidintervaller så vilan var välförtjänt. Just i måndags vilade jag med med vardagsmotion, lyckades få ihop 10 000 steg med en kvällspromenad och kände mig faktiskt pigg och var nöjd med dagen när jag på kvällen softade i soffan. Igår tränade jag lite lätt igår med barnen på träningen och efter träningen. När dottern drack saft i skidstugan med träningskompisarna,  passade jag på att åka några kilometer. Det gäller att ta varje tillfälle i akt! Jag lyckades nog få ihop 6 km i det väldigt isiga spåret. Helt ok!

Idag har det inte hänt så himla mycket. Dagen kan sammanfattas med tre ord – jobb, middag och soffa.  Känslan är trött. En himla tur att det blir jullov snart. Riktigt snart!

 

 

Detta inlägg publicerades i Vardag och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s