Min lördag i bilder

20151212_101425Började lördagen med en sovmorgon. När jag klev upp blev det en lång frukoststund med tidningsläsning. En klassiker på lördagsmornarna. Det var ganska kallt i morse så för ovanlighetens skull hade maken gjort upp eld i kaminen. Mysigt!

Efter morgonbestyren tog jag en hyfsat lång promenad runt ön. Det är knappt solen orkar ta sig upp så här års men lite sol fick jag se. Härligt! När jag kom tillbaka hade det mulnat på och även börjat snöa. Jag tog med yngsta dottern ut en stund innan lunch. Vi åkte bob tillsammans.

20151212_143731Efter lunch åkte jag och barnen till grannstaden för att titta på julkalendern i Stadsparken. Det var första gången för yngsta dottern och vi andra hade haft några års uppehåll sedan vi sist tittade. Yngsta dottern satt som ett tänt ljus hela föreställningen. Efteråt åkte vi och köpte gottesaker – julfika till de vuxna  och lördagsgodis till barnen.

20151212_175801

Middagen blev en riktig ekologisk och närodlad historia minus salladen och såsen då.  Älgkött från makens årets älgjakt, potatis från svärföräldrarnas potatisland. Till detta serverade jag min egen supergoda gräddsås och en grönsallad med maché, körsbärstomater och oliver. Som ni ser så gillar jag sås. Mycket sås!

På kvällen fick vi besök. Mina föräldrar, bror och syster kom och fikade det inköpta gofikat och barnen smaskade godis. Men det glömde jag fota. En riktigt bra lördag!

Detta inlägg publicerades i Ledighet och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s