Perfekt helg

  • En liten utflykt/ett måste
  • Tid att vara ute/rörelse
  • Tid för vila/reflektion

Så vill jag allra helst ha alla mina helger och så blev just denna helg. Perfekt!

En liten utflykt

Allra helst vill jag ha en liten utflykt eller ett litet trevligt måste inplanerat för att helgen ska bli komplett. Det kan vara ett besök av familj, släkt eller vänner. Eller att jag/vi åker i väg och besöker någon. Det kan också vara ett biobesök, teater, en spring- skidtävling eller något liknande.

Gårdagens lilla utflykt var partid tillsammans med maken. Vi var iväg på stan och köpte ett par julklappar och åt upp en del av makens 40-årspresent i form brunch på restaurang. Under tiden pysslade kidsen hemma med mormor. Resultatet blev detta:

IMG_22781

Rörelse

Utan utetid med rörelse är min helg inte komplett. Rörelsen utomhus består oftast en löparrunda, en skidtur och/eller en promenad. Vad det blir beror på årstid och humör. I helgen var vädret perfekt för skidåkning. Det var några minusgrader och fina spår så det blev två härliga skidpass, ett igår och ett idag. Idag var vi iväg hela familjen och vi vuxna turades om att träna. När vi inte tränade lekte vi i snön med minstingen.

Vila

Min perfekta helg ska också ha inslag av vila och reflektion och det fanns det tid för i helgen. Det är verkligen något jag behöver för att må bra. Sådan tid kan bestå av slösurfande/slötittande på TV, bokläsning  eller en liten tupplur. I helgen blev det mycket sådant. Mycket skönt!

IMG_20150629_175422

Nu när jag blivit gammal och vis så blir nästan alla mina helger precis som jag vill ha dem just för att jag ser till att planera helgerna som jag vill ha dem.

Hur ser din perfekta helg ut?

 

Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s