Mysåkning

Efter en hel natt med strömavbrott gav vi oss i väg på en ….. skidrunda. Btw så är strömavbrott är mer regel än undantag här i Byn. Folk bara suckar lite, lägger ficklampan bredvid sängen och fyller någon hink med vatten innan de går till sängs. Skulle jag inte ens tänka tanken på att göra. Jag tycker att folk här är så accepterande. Saker är som de är bara.

Fast nu var det inte det jag tänkte skriva om utan det var myspasset på skidor idag som skulle vara i fokus.  Alla pass behöver inte vara så effektiva och ge så mycket annat än rörelse tycket jag. Passet idag var just ett sådant pass. Direkt jag började åka upptäckte jag att det var segt före med noll glid så jag bestämde mig för att mysåka istället  för att ens försöka få upp pulsen.  Man kan också kalla det för njutåkning. Jag tittade på de vackra vyerna och njöt.

Att en myr i det innersta av Tornedalen kan vara så vacker! För det kan den. Och vilka vackra snöskulpturer som naturen själv formar. Underbart!20151225_112242Har Du hunnit njuta av träningen under ledigheten?

 

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mysåkning

  1. Åsa skriver:

    Åh, så vackert! Men å andra sidan såg det i princip likadant ut där vi var! 🙂 Norrbotten har sina fördelar!
    Jodå, jag har njutit av de promenader som hanns med innan underlaget blev till en enda stor isbana. Men yoga inomhus varenda dag har varit helt ljuvligt underbart och har nog varit min viktigaste julklapp till mig själv!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s