Fredagskänsla och helgplaner

Veckorna bara rusar fram men här sitter jag nu äntligen helt färdigjobbad framför datorn och bara njuter av lugnet, att få skriva och av att det är fredag – veckans bästa dag med hela helgens ledighet framför mig!

Jag har sett till att ha en riktigt kort dag på fredagar (härligt att ha ett jobb med viss bestämmanderätt) så att jag har möjlighet till fys om jag har tid och lust och det har jag allt som oftast. Idag blev fyset tur till gymmet för ett kort men skönt styrkepass. Jag har suttit still extremt mycket vid min dator hela veckan. Jag har knappt rört mig på hela veckan förutom de två kvällar jag tränat så jag kände mig extra stel i nacke och rygg. Eftersom jag inte har något särskilt mål med min träning just nu så kör jag ofta på det som känns i kroppen att jag behöver träna. Idag var det nacke, axlar och core. Ja, jag tränade också något som inte är så nödvändigt att träna annat än för fåfängans skull. Armarna! Jag tycker nämligen att det är så snyggt med tjejer/kvinnor som har synliga muskler på armarna. Drömmen är ett par riktiga biffar till armar.

När jag kommit hem blev det en härlig men kall (vi hade -16 grader idag)långpromenad (+ 10 000 steg!) i ett vackert gnistrande vinterlandskap runt om i mina kvarter.  Det bästa med att det snart är februari är att ljuset äntligen börjar komma tillbaka. Så härligt och som jag längtat!

20160129_13452520160129_134404

Vi planerar för en aktiv helg med utförsåkning (säsongspremiär!) och skidåkning i helgen. Kanske blir det också bio tillsammans med mellantjejen.

Detta inlägg publicerades i Vardagsmotion och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fredagskänsla och helgplaner

  1. Helena skriver:

    Så härligt med så mycket snö. Här i Stockholm har den regnat bort …

    Gilla

  2. Q-Vinna skriver:

    Ja, jättehärligt 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s