Sportlovslängtan

Nu är det bara en vecka kvar och sedan är det sportlov.  Som jag har längtat. Jag tror att jag började räkna ner till sportlov redan när jag började jobba efter jullovet och det är ett bra tag sedan nu. Jag tycker att halva nöjet med en ledighet/lov är att planera vad man ska göra under lovet/ledigheten.

Först på min ”attgörapåsportlovetlista” hamnade att åka till Finland – Haparanda/Tornio och shoppa så det planerade vi in det en dag. Sedan kom jag på att det vore trevligt att åka till vår älskade stuga över helgen och la in det i kalendern. Åka till badhuset och samtidigt luncha med barnen är också kul så även det har planerats in.  I går var vi och åkte slalom och det var så himla roligt att barnen föreslog att vi skulle åka till slalombacken en dag under sportlovet och så blev det bestämt! Ja, också är planen att jag ska bjuda en kär barndomsvän med bäbis på brunch/lunch en av dagarna. Och om jag hinner också testa åka skrillor med minstingen.

En bra blandning av sportaktiviteter, shopping och återhämtning tycker jag och ser fram emot veckan så mycket. Hela kroppen är fylld med sportlovslängtan. Tänk att det alltid är så att man knappt kan vänta och längtar så när man vet att man vet att man snart blir ledig.

Har du haft sportlov? Ska du ha sportlov? Eller ser du fram emot någon annan ledighet?

Detta inlägg publicerades i Återhämtning, Ledighet och märktes , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Sportlovslängtan

 1. Mari skriver:

  Skönt! Älskar att se fram emot loven =) Trots att jag jobbar under de flesta, men att jobba på skola/fritids under loven brukar vara underbart roligt. Massa utomhusvistelse och tid att umgås ”riktigt” men barnen då det ofta är färre barn…. Längt på den =)

  Gilla

 2. Åsa skriver:

  Åh, vi har haft vårt lov och nu längtar jag till påsken. Den kommer ju rätt tidigt i år, superskönt! Och nu närmar sig våren. Har snödroppar i trädgården nu!

  Gilla

 3. Q-Vinna skriver:

  Wow! Snödroppar :)! . Här har vi minst en halvmeter snö.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s