Snart blir det träning

Våren är på G även här och typ alla är ute och springer men inte jag. Träningsvilat i snart två hela veckor har jag gjort nu. De senaste åren har jag inte blivit förkyld särskilt ofta, typ 1-2 ggr / år men när jag väl har blivit förkyld så har jag blivit ordentligt förkyld. Så även denna gång. Jag vet att det låter grymt äckligt men jag tror jag snutit ut litervis med snor och att träna har jag inte har haft en tanke på eftersom jag också känt mig så himla seg i kroppen.

Men alltså, hörrni man får så ont o kroppen av att inte använda den som det är tänkt. Efter en dryg vecka utan träning börjar i alla fall jag få ont i nacken och i axlarna. Så också denna gång. Då tänker jag på de stackare som aldrig tränar. Hur ska det kännas i kroppen för dem. Eller vänjer sig kroppen vid icketräning? Vad tror ni?

Eftersom jag tagit näsdroppar längre tid än rekommenderat, inte kunnat andas om jag inte gjort det, så har jag näsdroppsdetoxat igår och idag. Det var inte kul men nu känns det bättre. Jag kan i alla fall andas utan dropparna men fortfarande är jag grymt snorig.

För att testa formen var jag ut på långpromenad igår och idag och gjorde även ett yogapass idag och det kändes rätt ok så jag tror att det blir ett lätt träningspass i morgon eller i övermorgon. Jag har nämligen gått och fått ett träningsprogram att följa så känner mig lätt stressad över att varit förkyld första veckan av programmet. Berättar mer sedan.

skapaSom ni ser så har vi fortfarande en hel del snö kvar här.

Detta inlägg publicerades i Återhämtning, Löpträning, Vardag och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Snart blir det träning

  1. Usch så segt med förkylning och träningsvila! Gott att du börjar vara igång lite igen 🙂

    Gilla

  2. Q-Vinna skriver:

    Det blev löpning idag och det funkade! Yes! Så skönt att äntligen kunna träna igen 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s