Min tid

Har vi för lite eller kanske för mycket? Går det för snabbt eller för sakta och vad ska vi göra av den?  Ja, det handlar om tid. Denna lista har jag läst hos många bloggare, bl.a. Mari. Lånar den. Tack  för det! 

Vilken tid på dygnet gillar du bäst?
Lätt kvällarna! Det är då jag oftast gör vad jag vill av tiden. Min egentid! Då är jag också som mest kreativ och dagdrömmer som bäst. Eller så sover jag om jag är riktigt trött. Älskar kvällar!

Vilken är den bästa veckodagen? 

Fredagar. Då har jag hela helgen framför mig och stämningen brukar vara på topp både på jobbet och hemma. Hela dagen! Extra plus för fredagsfys, god mat och mys. Och att somna i soffan till ”Finaste familjen” eller Nyheterna och dregla på kudden. Det är bara bäst!

När går tiden som långsammast

När jag har tråkigt, när jag tränar intervaller eller när jag längtar efter något speciellt eller någon speciell person.

Hur länge tar det för dig att sminka dig?
Inte länge alls, ett par minuter. Ibland sminkar jag mig inte alls och när jag använder smink är det lightsminkning – mascara, rouge/bronzepuder, lite läppglans och om jag får feeling blir det också lite skugga på ögonlocken och eyeliner.

Vilken tidsepok skulle du vilja leva i bortsett från denna?
Ingen aning. Jag vill leva nu eftersom vi har det så himla bra just nu. Det vi klagar på är lyxproblem som vart vi ska åka på semestern eller och det kan jag stå ut med att klaga på. Det skulle vara betydligt värre att klaga på svält, på någon läskig sjukdom när man  inte har tillgång till vård eller att klaga på att andra bestämmer över ens kropp och liv.

Äter du fort eller sakta?
Jag äter nog oftast ganska fort, särskilt när jag är hungrig men jag kan också äta väldigt långsamt. Det beror på tillfälle och humör.

Vad gillar du mest att lägga ner tid på?
Familj, träning, mat (både laga och äta), mitt jobb och på att vila. Kanske inte alltid i nämnd ordning men gillar att lägga tid på dessa saker

Vad gillar du minst att lägga ner tid på?
Tråkiga saker som att umgås med jobbiga människor, dammsuga och att diska

När brukar du gå upp respektive lägga dig på vardagar?
Masar mig upp 06.20 (jag är ingen morgonmänniska) så masar mig verkligen upp varje morgon och lägger mig allt från 22-24. Min föresats varje kväll är att komma i säng vid tiotiden men det är inte alltid jag lyckas. Det finns så många roliga saker att göra just på kvällarna.

Ditt längsta förhållande?
Mitt nuvarande. Jag och min man träffades den 20 februari 1996. En himla massa år sedan!

Vad är den längsta perioden du varit singel? 
Ända fram till jag träffade min man så mina första 20 år. Dejtade bara innan dess, hade faktiskt inte ett enda förhållande.

Vad skulle du gärna haft mer tid till? 
Inget alls är nöjd med hur jag spenderat min tid hittills. Jag har gjort och gör fortfarande saker jag gillar.

Vad gjorde du för tre timmar sedan?
Fixade undan efter middagen.

Vad gör du om tre timmar?
Sover sött i min säng

Var ser du dig själv om tio år?
Svårt! Jobbmässigt hoppas jag att jag antingen har utvecklats/gått vidare i mitt nuvarande yrke eller att jag bytt till ett annat roligt jobb som jag trivs med.

Familjemässigt är jag gift med samma man men 2/3 barn har förhoppningsvis flyttat hemifrån. Bara minstingen kvar hemma.

Vad gäller fritiden och intressen så hoppas jag att jag ska ha hunnit med en träningsresa då. Så svårt att ha tid (ja, där kom det! ) och pengar till en sådan egotripp nu när jag är mitt i familjelivet.

Detta inlägg publicerades i Lista, Tankar och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s