Årets första löpartävling – racereport!

Så var det gjort! Och kul var det!

Löpartävlingspremiären för i år blev helt otippat en sprintstafett –  Kamratstafetten i Luleå. Stafett var det evigheter (typ 25 år sedan eller nåt…) sedan jag sprang och då var det något längre sträckor.  Jag brukar mest springa 5-10 km på tävling (har sprungit en halvmara och en mara men det var länge sedan så det är nästan preskriberat) Ikväll var sträckorna endast 2,6 och 1,6 km!  Tror aldrig att jag sprungit så kort vare sig på träning eller på tävling. Men det gick ju att springa kort också.

Jag sprang med ”min” löpargrupp som jag tränat med varje (nåja nästan i alla fall onsdagskväll) hela våren. Det var vi och elitmotionärerna/unga lovande talanger i skidor/orientering i Luleåområdet om jag överdriver lite grann. Jag tycker att det är lite synd att det inte är fler vanliga motionärer som vågar vara med. Tor att tanken med tävlingen är att man ska samla ihop ett gäng kompisar och springa lite kravlöst. Visst kan ”elitmotionärerna” också vara med men om fler vanliga motionärer hade varit hade det varit en än roligare tävling.

Hur gick det då? Jodå, det kändes helt okej och det är alltid kul att springa tävling. Jag tar i lite mer och ja, det är så kul helt enkelt. Inga mer förklaringar behövs tror jag. Ni som också gillar att tävla tror jag förstår hur jag menar.

kamratstafetten

Fotot har jag lånat från Lulekamraternas sida.

Detta inlägg publicerades i Tävling och märktes . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Årets första löpartävling – racereport!

 1. hopihopi skriver:

  vad kul med kort stafett, eller stafett överhuvudtaget. Eller okej, tävling då 🙂 Förstår precis vad du menar, pressar mig själv också alltid hårdare bara för att det är tävling än vad jag gör på vanlig träningsrunda

  Gilla

 2. Mari skriver:

  Vad kul. Heja dig 🙂

  Gilla

 3. Q-Vinna skriver:

  Tack! 🙂

  Gilla

 4. Pingback: Hej då juni! | Q-Vinna

 5. Pingback: Hej då juni! | Mitt rörliga liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s