Nu drar jag!

Det är nämligen dags för årets Sommarresa med stort S. Varje sommar bara måste man åka i väg på en resa hela familjen tycker jag. Jag har ju ett sådant jobb som jag är ledig i nästan 2 månader och då blir det lite tradigt att bara mysa på hemma och göra dagsutflykter alla dessa veckor. Jag vill gärna ha en resa att se fram emot varje sommar. På sommaren tycker jag att Sverige är så vackert så vi brukar resa någonstans i vårt vackra avlånga land. Jag har en lång lista med platser jag gärna vill besöka i framtiden. Två platser som länge stått på denna vilåkatill lista är Småland och Skåne. Nu är det dags att besöka dessa två ställen. Imorgon åker vi!

Vi börjar med Småland, där gör vi stopp i Vimmerby för att besöka Astrid Lindgrens värld tillsammans med min kompis från Tyskland och hennes familj. Vi träffas inte så ofta så det ska bli kul att äntligen träffas igen och dessutom på Astrid Lindgrens värld som jag hört så mycket gott om.  Efter Småland blir det Skåne för hela slanten. Eftersom jag är van vid norrländska avstånd är förhoppningen att jag kommer att hinna se hela Skåne under de dagar vi är där.  Och framför allt havet! Det är något speciellt med en strand, ett hav och en horisont. Kanske åker vi till denna strand?

Sandhammaren

Fotot på Sandhammaren har jag lånat här

Det blev ett svettigt pass på gymmet efter jag packat klart väskan. Jag gillar att vara nytränad innan jag ska sitta länge i bilen så jag valde att köra ett svettigt pass med supertusingar på löpbandet på gymmet. Det var alldeles för varmt att springa ute – ett riktigt angenämt ”problem” för mig som gillar värme.  Jag körde 6 set med 100 m, 200 m, 300 m och 400 m med 30 sekunder ståvila/gåvila mellan varje sträcka. Mellan varje set vilade jag 1 minut.

Jag kommer inte blogga under resan. Planen är att lägga upp semesterbilder på instagram  Följ mig gärna där.

Detta inlägg publicerades i Resor och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s