Min juli – summering

Nu är det ju redan en vecka in i augusti och därför hög tid att utvärdera juli tänker jag. Det här såg jag fram emot att göra under juli månad.

  • långa lata morgnar
  • härliga sena kvällar/nätter
  • bada utomhus – utebad, sjö eller älv, spelar ingen som helst roll (helst fler än en gång!)
  • Marknadsloppet under Pajala marknad. I övrigt är marknader det värsta jag vet! Måste bara klargöra det. Känns som ett viktigt statement (he he)
  • Årets sommarresa – hej Småland, Skåne och Stockholm!
  • utelivet på altanen – grilla, äta, fika, bada och lata
  • träna mycket – springa, styrketräna, något pass på rullisar och kanske ett och annat cykelpass

Hur blev det då? Jovars, inte så långt ifrån detta blev det. Långa lata morgnar har det blivit många av, typ varje dag. Jag gillar att sova länge och det man prioriterar brukar bli av. Förutom under årets sommarresa. Då vill man inte sova bort dagarna. Härliga sena kvällar/nätter har det också blivit många av. Inga brådska att gå och lägga sig om man kan sova länge. Men snart måste jag börja detoxa mig för om mindre än 2 veckor börjar jag jobba igen och då funkar det inte att nattsudda varje natt.

Badat utomhus har jag också gjort många gånger. Det har blivit utebad, sjö och i havet i underbara Skåne. Inget bad = ingen sommar så känns det för mig. Och denna sommar har verkligen varit gynnsam rent badmässigt.

Tränat mycket – check på den också men mest löpning har det blivit, inte så mycket av rullisar, cykling och styrka som jag planerat. Mellan tummen och pekfingret har det blivit ett pass var av vardera rullskidor och cykling och kanske ett pass styrka varje vecka . Sprungit ett lopp har jag också gjort, Marknadsloppet i Pajala.

Sommarresan till Småland, Skåne och Stockholm gick helt enligt plan och blev till och med bättre än jag hade förväntat mig.

Det enda som inte riktigt gått enligt plan är utelivet på altanen. Vi har varit dåliga på att grilla och att äta och fika ute i sommar. Men desto bättre på att bada och att lata.

Nu är det dags att se fram emot hösten och göra upp lite höstplaner. Ser fram emot det. Hösten är en mysig tid!

Detta inlägg publicerades i Utvärdering och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s