Veckans träning och min utmaning

I onsdags var det dags för uppstart för min utmaning. Jag var lite lätt besviken efteråt. Coachen var inte så peppig som jag hade förväntat mig men intrycket kan ju ändras när vi träffas på tu man hand till veckan för coachsamtal. Där och då ska jag bestämma vad jag ska ha för mål. Mätbart ska det visst också vara. Jag också bestämma mig för vilket test jag ska göra. Det var inte helt lätt kan jag säga. Jag läste på pappret och kliade mig i huvudet för en del test var så simpla, ungefär som att man aldrig hade tränat i hela sitt liv ELLER så var det maxsyreupptagning och  chins.  Det var antingen eller. Jag saknade mittemellanskiktet.

I övrigt tränar jag på med mina 3-4 pass/vecka som vanligt. Oftast hinner jag inte med mer än 3 pass men denna vecka har jag småbarnsfri helg så då tänkte jag försöka hinna med 4 pass. 2 har jag avklarat hittills denna vecka. Jag hade planerat spinning i morgon men det var fullbokat så får revidera min plan. Inför nästa helg ska jag verkligen snabba mig att boka. Denna vecka har jag kört:

  • måndag: vila
  • tisdag: 6 km löpning
  • onsdag: vila
  • torsdag: vila
  • fredag: stegringspass (2 km uppvärmning, 5 km med stegrande fart vid varje ny kilometer.Jag började på 6.20 och slutade på 5.30. Jättekul pass!
  • lördag: någon form av träning, har ännu inte bestämt mig men lutar på styrka och ett lätt löppass
  • söndag: 11 km distanslöpning med löpargänget upp på fortet

20161005_181916

 

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s