Hektiska veckor

Hela veckan lång har det varit jobba, laga mat, sova och försöka hinna med att klämma in de planerade träningspassen någonstans däremellan. Lite halvklurigt är det när maken jobbar i huvudstaden 2-3 dagar fram till jul. På jobbet har vi dessutom nu den mest hektiska perioden med utvecklingssamtal. Jag kör igång till veckan och sedan håller det på i en månad framöver. Eftersom jag jobbar med nyanlända är det en massa extra runt om som ska fixas, kontakter med god man, boka tolk. Sådant tar tid. Det är inte bara att boka in ett samtal också är det klart.

Jag brukar försöka avsluta jobbveckan med ett träningspass men i veckan lyckades jag inte komma ifrån jobbet i tid. Men det blev i alla fall helg och jag fick tid att andas och sova ut (10 timmar!).  Inledde istället lördagen med ett pass på gymmet och lite egentid på stan. Efter det blev det lunch, utetid med kidsen och sedan middag och efterrättsfix. Denna vecka blev det en extra smarrig efterrätt eftersom svärisarna kom på ett spontanbesök. Det blev chokladfondant. Jag kände mig som värsta mästerkocken eftersom den blev sååå lyckad, den både såg snygg ut och smakade gott. Krämig, när man satte gaffeln i den rann det ut smarrig chokladsmet. Mmmmm!

20161119_194328

I övrigt är det inga speciella planer denna helg, bara det vanliga – träning och återhämtning. Precis som jag vill ha det under stressiga perioder. Imorgon spänner jag på mig skidorna och kör ett skatepass med äldsta dottern.

Detta inlägg publicerades i Återhämtning, Tankar och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hektiska veckor

  1. Åsa skriver:

    Vackra ord: Träning och återhämtning.
    Bästa orden.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s