Jag har visst gått och fyllt år

Eller inte jag rent fysiskt då, men ändå en del av mitt jag. Bloggen! Den 22 november efter att ha varvat runt en äng på skidor (snöbrist), drömde jag mig bort till ett härligt vinterlandskap och julledigheten och skrev mitt första inlägg på detta tema. Sedan dess har jag skrivit 116 inlägg!

Bloggens 1 årsdag måste firas lite i efterskott med ett eget inlägg . Håller ni inte  med? Jag tycker i alla fall att det är värt att firas så därför har jag knåpat ihop ett firarinlägg med mest och minst lästa utifrån statistiken och vad jag själv tycker ni borde läst eller kanske borde skippat att läsa (he he)

Bloggens mest lästa inlägg

Statistiken säger att ni att läsa om när det går tungt, om att vara lite eljest som att fira midsommar på sitt eget vis, att åka längdskidor och att åldras.

 1.  Tungt. 
 2. Midsommar på  mitt vis och  Längdskidor
 3. Tankar om att vara 40+

Bloggens minst lästa inlägg

Ska jag lita på statistiken så gillar ni inte att läsa om att springa i kyla och olika recept på mat eftersom dessa ligger i botten.

 1. Om att springa i kyla
 2. Tomatsoppa
 3. Mandelgröt

Jag rekommenderar

Det var mest och minst läsa inlägg. Men sedan finns det massor med inlägg som ligger och skvalpar där mittemellan. Av alla dessa tycker jag att ni borde ha läst:

Varför? Jo, jag tycker att vi borde unna oss mer njutträning. Sådan träning som är skön och kravlös. För mig inträffar sådan skön träning under en helg eller annan ledighet. Den känns svårt att få till en vardag mellan middagen och sängen. Särskilt så här i mörk vintertid.

Det är också viktigt och utvecklande att vi ibland utmanar oss själva och kliver ut ur komfortzonen.  Att gå med i en löpargrupp är en av de bästa sakerna jag gjort träningsmässigt i mitt liv. Jag har lärt mig massor om löpning (och då har jag ändå typ sprungit i hela mitt liv) och det är dessutom kul att springa tillsammans med andra

Skämskudden

Sedan finns det sådant som jag tycker ha varit lite jobbigt att skriva (tänk om någon jag känner läser….fast ändå så står jag för de åsikterna så shoot). Dit hör:

Jag tar fram skämskudden ifall någon fler läser och säger där bakom: ”Grattis bloggen! Nu är du ett år gammal! Hip hip hurra hurra hurra hurra!”

Detta inlägg publicerades i Tankar och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag har visst gått och fyllt år

 1. Kari skriver:

  Stort grattis till bloggen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s