Jag är hittad!

Jag försökte gömma mig och lyckades rätt bra hela hösten lång men nu är jag hittad och det med besked. Har gått och blivit dunderförkyld. Jag var lite småförkyld i förra veckan men kunde ändå träna på fram till fredag. Det hann bli 2 styrkepass och ett spinningpass.

Igår hade jag tänkt fara ut på ett skidpass men kände mig aningens seg  efter lördagens 40-årsfest i lördags så jag tog en prommis istället. Den kändes grymt skön. Det var pigga ben med mycket kraft som knatade byns gator fram. Jag hade inga förkylningskänningar alls utan trodde tvärtom att jag var på väg att bli helt frisk så när jag kom hem packade  jag väskan till dagens planerade styrkepass.

Vaknade på småtimmarna med så mycket halsont att det knappt gick att sova. Var tvungen att gå upp och dricka vatten och ta halstablett för att kunna somna om. Halsont har jag inte ofta och har respekt för och när jag dessutom känner mig sjuk med värk i hela kroppen och förkylningsvarm, har jag strukit dagens styrkepass från kalendern och istället skrivit in vila på obestämd tid.

Gissar att en bidragande orsak till att förkylningen kom tillbaka var festandet i lördags men det var det värt. En rolig fest, egentid med maken (mycket ovanligt!) och denna vy från gårdagens frukostbord!

20161211_101744.jpg

Detta inlägg publicerades i Resor, Tankar och märktes , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Jag är hittad!

 1. Åsa skriver:

  Usch usch usch usch usch usch! Det är så synd om oss! Hoppas att vi snart är starka och igång igen! För då jävlar!

  Gilla

 2. hopihopi skriver:

  Hata förkylning! Hoppas att det går över snabbt, krya på dig!

  Gilla

 3. Kari skriver:

  Men ganska bra timing ändå? Nu hinner du ju bli frisk i god tid innan jul i alla fall. Själv har jag nog gått med något i kroppen ett bra tag och bara väntar på att det skall bryta ut…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s