Jag är på´t igen

Det blev ett skatepass igår. 9 lugna och sköna kilometer. I plusgrader och hällregn. Känslan var helt okej. Därför blev det ett pass på gymmet i förmiddags. Också det kändes mycket bra. Jag har bästa träningsvärken i skrivande stund. Benpass! Mmmmmm! Ljuvlig brännande känsla. Jag körde efter programmet jag fick när jag gick med i kommunens hälsoprojekt. Ska examineras om en dryg månad så det gäller att ligga i.  Inte länge kvar till dess. Det känns som igår som jag hoppade på detta och snart är det slut.

I november när jag startade, körde jag 2 styrkepass och 2 konditionspass/vecka. Nu i december har jag ökat jag på styrkan lite med 3 pass styrka och 2 pass kondition varannan vecka. Övriga veckor har jag kört 2 styrkepass och 1 konditionspass. I januari är planen att öka på styrkan ytterligare ett snäpp fram till fram till slutbesiktningen. Hoppas så att jag förbättrat mig! Mest hoppas jag faktiskt på magmusklerna. Kände mig lite lätt kränkt (he he) på test nr.1.

Övriga glädjeämnen förutom att jag är fri från förkylningen och har kunnat börja röra på mig igen,  är att det blir jullov. I övermorgon. Dit är det bara ett ögonblink så jag kan inte klaga på livet just nu. Det rullar på!

20161219_190909

 

Detta inlägg publicerades i Längdåkning, Styrketräning, Träning och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag är på´t igen

  1. Mari skriver:

    Åh! Låter härligt 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s