Utanför komfortzonen

Långt utanför det bekväma har jag befunnit mig i en dryg vecka. För mig är det bekvämt att inte vara för nära inpå andra människor (undantaget familjen då) under en längre tid. Oftast brukar vi bara ha gäster över kvällen/dagen eller ett par dagar som längst. Det är också bekvämt att få egentid lite nu och då, då brukar jag oftast träna. Egentiden behöver jag för att må som allra bäst.

Det har ändå varit nyttigt för mig att gå utanför komfortzonen. Vi har haft gäster övernattandes här i en dryg vecka. Jag har knappt fått någon egentid alls och jag har pratat tyska och engelska hela tiden. Men jag överlevde och kul var det också. Tror bestämt att att jag ska ta ett kliva utanför min bekväma zon lite oftare.

Vi har hunnit göra en hel del av de saker som vi planerade. Även om allt inte blev som exakt som det var tänkt från början.  I min plan ingick inte att alla i min familj utom jag mer eller mindre däckades av flunsan. Men det gick det också!

 

Nu är det dags att packa väskan. Vi ska åka till Gran Canaria. Planen är god mat, mycket slappande och också en hel del träning!

Detta inlägg publicerades i Ledighet och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Utanför komfortzonen

  1. hopihopi skriver:

    Vad härligt att åka iväg på solsemester mitt i vintern! Trevlig resa!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s