Skidhelg

20160206_152709

Skidtävling för stortjejerna i igår. Det gick väl sisådär. Mellantjejen ramlade och och förlorade en hel del tid på det. Äldsta var egentligen förkyld men ville inte hoppa av tävlingen eftersom hon inte kunnat åka en enda tävling på hela säsongen p.g.a av sjukdom. Med facit i hand skulle hon absolut inte ha åkt igår för nu är hon jätteförkyld igen. Hela december och fram till nu har bestått av en massa förkylningar. Förkyld 1- 2 veckor, träna 1-2 veckor, sjuk igen och så har det rullat på. Nästan så att jag börjar bli orolig… Hur kasst immunförvar kan man ha?

I dag var det dags för mig att rasta mina Atomic. Jag och maken åkte iväg till byaspåret. Det blev 10 km klassiskt. Segt före men skönt ändå. Sedan blev det skidor på TV – genrepet i Ottepää och på kvällen var det möte med skidklubben. Mycket skidor blev det!

Nu är det nedräkning till mitt förlängda sportlov. Sju arbetsdagar kvar och sedan drar vi på en resa som jag tror och hoppas blir mycket rolig. Hela familjen är i alla fall mycket förväntansfulla och supportersminket är redan inköpt!

Detta inlägg publicerades i Längdåkning och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s