Oplanerad bloggpaus

Det blev visst en oplanerad bloggpaus på två hela veckor. Vad kan jag skylla på? Jo, har haft fullt upp och inte hunnit med något skrivande och läsande. Först var det ideellt arbete på en skidtävling här i byn och firande av brorsan som fyllde jämt. Sedan var det en massa jobb inför min ledighet och sist men inte tjuvstartade jag sportlovet med att åka till VM i Lahti.

Jag har alltid drömt om att åka och se på i alla fall ett mästerskap live så det var en dröm som blev sann. Eftersom jag gått och blivit vis med åldern så siktar jag på att leva ut alla mina gamla (och nya)!drömmar istället för att samla på dem. VM-resan var helt klart värt planerandet och pengarna. Inte helt lätt att resa när man som jag bor på en avlägsen plats. Vi har verkligen legat i för att få till detta. Lösningen blev en kombo av flyg, tåg och båt. Vi såg damernas och herrarnas stafetter på torsdagen och fredagen och på lördagen strosade vi runt i  Helsingfors affärer. På söndagen tog vi oss hem igen.

Nu sportlovar jag på hemmaplan ett tag. Det är också helt okej. Måndag och tisdag var extra okej eftersom det var finväder. Då blev det skidåkning i byaspåret och en tur på isvägen i grannstaden samband med att jag skjutsade iväg stortjejerna till Pajalabussen. Jättevackert! Idag var finvädret som bortblåst så jag och mini badade på stans badhus och ikväll sjönk vi ned i TV-soffan med popcorn, saft och Madicken. 20170307_123240_001

 

Detta inlägg publicerades i Ledighet, Resor och märktes , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Oplanerad bloggpaus

  1. Pingback: Hej då 2017 och välkommen 2018! | Mitt rörliga liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s