Rekord!

Lyckades skrapa ihop dryga 5 mil skidor i veckan. Nöjd med det för det var länge sedan sedan jag kom upp i sådana för mig imponerande siffror. Fick också till ett intervallpass på löpbandet och i de 5 skidmilen ingick också ett intervallpass. Men så har jag haft sportlov och därmed tid att träna och också tid att ägna mig åt andra roligheter och sist men inte minst välbehövlig avkoppling och vila. Ryggläge i soffan är min favorit. Det har hunnit bli en hel del av det under veckan som gått.

Jag tjuvstartade lovet med att åka till  VM i Lahtis. Så kul och helt värt allt krångel med reseplaneringen. Lovet avslutades på bästa sätt med stugmys i Tornedalen och en hel del längdskidåkning på myrarna där. Nu är en av de bästa årstiderna här, den femte årstiden för oss som bor i norr- vårvintern!

Jag körde 15 km i går och 15 km i dag på våra egna spår. Vi har en spårdragare tillsammans med svärisarna och har en 5 km slinga vid stugan som varvas. Idag körde jag en annan tur. Svärfar hade fixat ett fint och längre skoterspår (14 km) till en skogskoja.

Det var helt underbart när jag åkte från stugan till kojan i Eldakojärvi. Där lunchade jag tillsammans med maken, stortjejerna och en av deras kusiner. De hade åkt skoter dit och tagit med mat som vi lagade där. Sedan bytte vi och det var makens tur att skida tillbaka till stugan. Jag liftade med skotern.  Om föret håller är planen att skida Eldakojärvi tur och retur under påsklovet. Med lunchpaus i kojan. Kommer bli helt underbart!

 

Detta inlägg publicerades i Längdåkning, Ledighet och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s