Jag längtar

Får man vara leds på vintern fast den bästa årstiden, vårvintern, äntligen är här? Det får man egentligen inte men jag erkänner. Jag är leds på vintern och längtar efter snöglopp, takdropp och vår! Till och med längtar jag efter fulvåren. Ni vet den där tiden när allt är så himla fult. Några enstaka snöfläckar kvar men inget grönt gräs, inga blommor och inga löv på träden.

En annan sak jag längtar efter är att få börja springa igen. Jag har knappt sprungit någonting ända sedan början på december. Jag har mest åkt skidor sedan dess förutom något enstaka löppass.  Jag längtade så mycket att jag  råkade klicka på anmälan till löpargruppen. Så nu blir det att springa i grupp igen. Det längtar jag också efter, att socialspringa.

Sist men inte minst längtar jag efter påsklovet. Jag vill köra och åka skoter, åka skidor på myrarna och sitta på ett renskinn med en kopp kaffe i handen och solen i ansiktet. Hoppas så att det ska funka även om påsken ligger sent i år.

Vad längtar du efter  just nu?

Detta inlägg publicerades i Tankar och märktes . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Jag längtar

 1. hopihopi skriver:

  Jag längtar också efter våren och sommaren speciellt. Våren är nästan här känns det som, men så plötsligt snöar det igen…

  Gilla

 2. Madelene skriver:

  Härligt! Här är det långt kvar till snöfritt. Om en månad. Kanske?!

  Gilla

 3. Kari skriver:

  Jag längtar till fredag då vi får nycklarna till vårt nya hus. Vi minns knappt hur det ser ut så det ska bli väldigt spännande.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s