Helgaktiviteter

I går var det vi ett underbar vårvinterdag så vi bestämde oss för att göra en utflykt till ön som ligger mitt i älven. När storbarnen var små så var vi iväg dit flera gånger/vinter men nu vi har en twenie, en äkta tonåring och ett småbarn blir det inte lika ofta. Men en gång/säsong brukar det i alla fall bli.

Vi packade matsäck och skidade iväg i det underbara vädret. Jag och barnen stannade efter ett par kilometer, gjorde upp en eld och käkade lunch ute – pinnbröd, korv, varmchoklad och hembakta kanelbullar. Mmmm, så gott det var! Det är något visst med att äta ute. Det smakar alltid mycket godare. Under tiden vi underhöll elden, grillade och myste så åkte maken ett varv runt ön, dryga 10 km.

När han kom tillbaka så åkte vi hem igen och det var dags för mig att plåga min kropp. Jag åkte iväg till gymmet och körde ett pyramidpass på löpbandet. Trött blev jag. Jag bokstavligen hängde över löpbandet på sista intervallen. På kvällen var vi bortbjudna på middag hos vänner. En bättre dag.

Idag var vädret inte lika fint men jag och maken tog skidorna i handen och promenerade mot skarföret. Vi spände på skidorna och åkte ner mot älven och tog rundan runt ön. Det hade snöat undernatten så föret var inte det bästa. Men ack så härligt det var ändå med 14 sega kilometer. Ett riktigt njutpass och en mycket bra start på dagen.

Denna helg blev precis som jag vill ha den med både återhämtning och 2 bra träningspass!

Hur var din helg? 

20170408_123305 (1)

Detta inlägg publicerades i Återhämtning, Längdåkning, Löpträning och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s