Afterrun

Jodå, jag sprang lopp igår och det loppet blev också veckans första och enda pass. Jag velade länge och väl innan jag bestämde mig. Efter passet förra söndagen kände jag mig halvkrasslig och det fortsatte hela veckan, hade ont i huvudet och förkylningskänsla i kroppen. Tanken var att ge upp detta med loppremiär p.g.a. av detta och dessutom hade loppkompisen dottern blivit dunderförkyld. Det är inte så kul att åka iväg och springa lopp helt ensam.

Jag hade knappt rört en kroppsdel (en lätt överdrift) och inte tränat något hela veckan lång men när fredagen och jag gick i väg för att testpromenera kändes det helt okej så jag tänkte att jag ska sova på saken och bestämma mig under morgondagen. Det är ju så kul med lopp och har jag anmält mig så ska det mycket till innan jag kastar in handduken.

När morgondagen kom (igår) så var jag himla loppsugen men det kändes inte kul att åka själv så jag velade fram och tillbaka med till sist vann loppsuget och jag åkte för typ andra gången i mitt snart 42-åriga liv iväg helt själv för att springa lopp. Planen var att ta det som ett fartpass och att försöka hålla mig så nära 5 min/km som det gick.  Men under 55 minuter var målet. Det gick vägen, kände mig faktiskt oförskämt pigg ända fram till 7 km.

På kvällen firade jag med afterrun i plurret tillsammans med mini –  varmt och skönt för trötta löparben.

IMG_20170520_221905_092

Lopp-rapport kommer snart. Kanske i morgon?

Det här inlägget postades i Lopp och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s