Tillbaka till sommarvardagen

Nattsudd, sovmornar, träna och inget speciellt inplanerat på länge så ser det ut för mig igen efter en veckas semester i vårt vackra Sommarsverige. Förra året var vi till Skåne och i år blev huvudnumret Gotland. Årets sommarresa blev som förra årets – grejt!

 

Det var tyvärr inte värsta högsommarvärmen men ändå helt okej och så vackert. Vi bodde i Visby men åkte runt på ön, bl.a. till syd och till Hoburgsgubben och till Fårö i norr. Hann också med att bada på diverse stränder. Eller nja, bada är nog att ta i. Jag doppade mig helt i Burgsvik och fötterna fick känna på lite havsvatten på Ekeviken och Sudersand.  Det var lite för kallt för en badkruka som jag.

Visby är en underbart vacker stad. Man kan riktigt känna historiens vingslag.  Men jag gissar på att nu i juli är det värsta turisttrycket för det var så mycket folk och så mycket bilar så att det nästan blev jobbigt. Särskilt när man är norrländska och knappt är van vid att se folk.

Semestertränat har jag också gjort. Det är något jag verkligen gillar,  att träna på andra ställen, så inspirerande att springa på nya okända ställen jämfört med att springa på de gamla kända markerna. Jag, maken och äldsta dottern hann med tre härliga löpturer runt i staden. Dessutom blev det ett gympass.

Men nu tillbaka till sommarvardagen och de gamla vanliga stigarna som ska ska trampas igen. Fast i dag skojade jag till det lite för att höja motivationen och för att få med mig tjejerna ut. Jag började med en ny sport. Mer om det en annan gång.

 

Detta inlägg publicerades i Resor och märktes . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Tillbaka till sommarvardagen

 1. Kari skriver:

  Älskade Gotland! Jag åker dig på lördag, först möhippa på Hoburgen och sedan häng i Hellvi i mina föräldrars sommarstuga en vecka. Längtar, längtar, längtar!

  Gilla

 2. Madelene skriver:

  Jag förstår att du längtar! Åker gärna tillbaka.

  Gilla

 3. Pingback: Hej då 2017 och välkommen 2018! | Mitt rörliga liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s