Vi drar till fjällen…

Det har varit sparsamt med inlägg den senaste veckan. Det beror på att skolan har börjat och vi lärare har fått elever i skolan. Det är då de dyker upp. Utmaningarna! Schemat går inte i hop, elever som inte dyker upp, andra elever som dyker upp som inte finns på listan, för få klassrum och för många elever…….Det är många utmaningar att lösa i och med att jag har en ny roll detta läsår. En roll som innebär lite mer ansvar än vad jag har haft förut.

När jag kommit hem har jag varit helt slut och däckat i TV-soffan. Men nu är det fredag. Äntligen! Jag ska ta och koppla bort jobbtankarna (utmaningarna får vänta till nästa vecka) och laddar just nu för fredagsfys i  form av 7  km i tröskelfart. Sedan blir det i vanlig ordning fredagsmys med familjen.

Förutom att fysa och mysa ska jag packa i det stora ryggsäckarna. Vi dra nämligen till fjällen imorgon. Mini och mellan hänger med. Mini är taggad till max och har tusen fjärilar i magen. Vi har pratat om det här i flera veckor nu och hade egentligen tänkt åka förra helgen men då var det så dåligt väder så vi kom inte iväg. Det blir fjälliv till max med tältning. Var väl typ 20 år sedan jag tältade så det känns spännande för mig också. Igår frågade mini om hon skulle ta med nattlinnet och när jag svarade att hon skulle sova med dunjacka och mössa skulle ni ha sett minen.

Så här ser det ut i vårt garage just nu.

20170825_143125

 

Detta inlägg publicerades i Resor. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Vi drar till fjällen…

 1. Kari skriver:

  Underbart! Jag längtar till fjällen men hinner inte i höst så du får lägga upp MASSVIS med bilder sen!

  Gilla

 2. Löpar-Åsa skriver:

  Coolt! Säkert underbart så här års!

  Gilla

 3. Madelene skriver:

  Det var underbart men nattakallt!Brrrrr!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s