Swosh!

Så gick veckan. En himla tur att maken och mini är borta denna vecka (älgjakt och farmormys). Annars vet jag inte hur jag skulle klarat av vardagen. För jag har jobbat, jobbat och återigen jobbat jobbat. Långa dagar varje dag. Det känns som om jag inte hade fixat att komma i tid till en enda av mina tre hämtningar på förskolan. Men nu är vi äntligen klar med de där förbenade schemana.

Vad har jag gjort förutom att jag jobbat mig igenom veckan?

 • sprungit 3 löppass
 • putsat fönster och bytt gardiner i kök och vardagsrum.
 • suttit i Tv-soffan

Typ det. Har inte mäktat med mer här hemma. 

Mina tre löppass bestod av två intervallpass. Det första var tusingar (5×1000), lyckades komma under 5 min/km på 3 av dessa. Whooohooo! Det andra intervallpasset sprang jag med löpargruppen som jag är med i. Vi sprang 16×30 sekunder med 30 sekunders gåvila mellan intervallerna. Hade jag sprungit detta pass själv hade jag aldrig genomfört alla 16 intervaller, utan gett upp efter 8-10 stycken. Det var nämligen då det blev jobbigt. Riktigt jobbigt! Men när man är en grupp kan man inte bara lägga av eller maska utan man fortsätter plåga sig. Himla bra faktiskt!

Löppass nummer tre genomförde jag idag. Det var ett transportlöpningspass med fokus på känsla och på att lämna jobbtankarna kvar på jobbet. Sträckan var från jobbet- hem Det kändes bra och jag kände mig snabb. Kollade inte på klockan en enda gång!  Jo, när jag kom hem och då insåg jag att jag inte varit så himla snabb ändå (ha ha!). Men sprungit ganska snabbt med relativt lågpuls det hade jag gjort. Alltid något.

I helgen ska jag fokusera på att pusta ut och vila. Målbilden är denna. Prognosen säger dock regn. Men då kan man kan ju ha fötterna på soffbordet istället.

IMG_20170903_150152_308

Detta inlägg publicerades i Löpträning, Vardag. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Swosh!

 1. Märta Johansson skriver:

  Inte konstigt du var trött efter 8-10 intervaller. 16 st är många!

  Gilla

 2. Jag tyckte nog att du fick till rätt mycket på en vecka som var full från början. Putsa fönster hamnar alltid längst ner hos mig, det får jag liksom aldrig till.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s