Förkylningsnojar

förkylning

Bilden har jag lånat från förkylningsguiden.se

Det har inte blivit mycket sprunget den sista tiden. Ett pass i onsdags och en liten runda idag.  Det jag ägnar mig åt istället för att springa är att förkylningsnoja. Det började i onsdags.  Vi körde intervaller på träningen, 70- 30. Tyckte att pulsen var orimligt hög till ansträngningsnivån , 160-170 och jag fick inte ner det nästan något under vilan. Förkylning på G tänkte jag på en gång och vilade till på fredag.

När jag gav mig ut på fredagens tänkta pass på 6 lugna km var det likadant. Pulsen rusade upp i taket på en gång så jag skippade löpningen efter att ha försökt springa i en halvtimme och tog en promenad istället. ”Nu kommer den, förkylningen!”, tänkte jag. Men inte.

Idag provade jag igen. Ok puls till en början men när jag ökade tempot något sköt pulsen i höjden. Igen!  Alltså, vad ska man tro om detta?! Jag brukar ha svårt att få upp pulsen, kommer jag upp i 160-170 då är jag trött, jättetrött! Men nu är den direkt uppe där i toppen bara vid lite lätt jogging.

Det känns som om alla är förkylda, 3/5 hemma och typ alla mina arbetskompisar. Nästan i alla fall. Och jag inbillar mig att jag är dömd till att få en förkylning till det det där loppet med stort L  som jag så gärna vill åka på och så gärna vill ta mig igenom.  Varför skulle inte jag få en förkylning?

Bara 5 dagar kvar nu på mig att bli förkyld

Detta inlägg publicerades i Tankar och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s