Framåt

Lidingöloppshelgen är en hel vecka bort och det är dags att blicka framåt. Framåt betyder att jag måste börja röra på mig igen. Eller måste och måste, helt ärligt var jag riktigt sugen på ett löppass efter ett flera dagars helvila. Jag har hunnit träna ett par pass i veckan och det har känts helt okej. Kroppen är verkligen helt makalös på att återhämta sig!

Efter en som vanligt tuff jobbvecka är återhämtning viktig och det har helgen bjudit på.  Igår stod städning av huset på programmet. Sedan blev det en tur till stan för att fixa ärenden och på kvällen kom päronen och brorsan på besök för födelsedagsmiddag och fika.  Idag hade jag ledaransvar för skidträningen och stod på rullskidorna för första gången för i år. Det blev en lugn  och skön tur på drygt 12 km. Lunchkaffet intog vi (jag, maken och Mini) i den fuktiga men höstvackra skogen.  En helg precis i min smak – lagom dos av aktiviteter.

Nu är jag redo för ännu en intensiv vardagsvecka!

Detta inlägg publicerades i Återhämtning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Framåt

  1. Märta Johansson skriver:

    Jag älskar veckan efter ett stort lopp 😊 När man kan vara nöjd med att man har genomfört loppet och all träning innan och myser runt i lopptröjan och återhämtar sig i sakta mak med lugna promenader och lätta mysjoggar. Bra kämpat! Att du inte nådde din drömtid känns säkert retligt, men du genomförde loppet! Det är ju skitstarkt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s