Hej då 2017 och välkommen 2018!

En kort summering av 2017. Det var året då jag sprang LL 30 för första gången (och måste ta revansch), fick en ny roll på jobbet och åkte på tre mycket trevliga resor med familjen, Gran Canaria i januari, Skid VM i Lahtis i februari/mars och sommarresan till Gotland. 

Jag gjorde en himla massa andra roliga saker också när jag tänker efter, bl.a. två fjällvandringar, en i Kirunafjällen och en i Jokkmokksfjällen. Fina fjällen!

Nu ser jag fram emot 2018!  Eller ja, ser fram emot. Det nya året har ju redan börjar. Ett av målen är redan spikat,  en slalom-/skidresa till finska fjällen. Ett annat mål är är halvspikat, Lidingöloppsrevanschen medans andra planer återstår att spika fast. Några av dessa planer måste jag fundera över om de är värda att satsa på eller inte. Det finns ju så mycket roligt här i världen men det är ju det här med den viktiga balansen mellan familj, jobb och fritid! Det är lätt hänt att det blir för mycket men jag är himla sugen på ett till långlopp här i närheten men vet inte om jag kommer att bli stressad om jag anmäler mig till det loppet också eller om det kommer att göra mig gott. Ska suga på den ett tag till innan jag bestämmer mig.

Ja, också är det ju det här med resorna jag skulle vilja göra. Ska jag åka till västkusten eller boka en charter till Grekland sommar? Har jag tid och råd att åka till Stockholm i vår, springa något roligt långlopp och turista lite grann? Kanske det där Tjejloppet på 21 km eller Kungsholmen runt? Också måste det bli en eller två fjällturer också. Ska vi åka till Gällivaretrakten eller mot Arjeplog? Frågorna är många och svåra (obs ironi) men det är sådant jag sysselsätter mina tankar med nu på årets första dagar. Kan ju beror på att jag har lov och tid att tänka…

Input på någon av mina frågor?

 

 

Detta inlägg publicerades i Planer. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hej då 2017 och välkommen 2018!

  1. Märta Johansson skriver:

    Vilket härligt aktivt år du har bakom dig! Och troligtvis även framför dig 🙂

    Gilla

  2. Madelene skriver:

    Hoppas på det!😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s