Tillbaka på banan igen

Efter förkylning, motivationssvacka och influensa under hela februari och typ halva mars, är jag tillbaka på banan igen och även tillbaka till träningsplanen, vilket innebär träning 3-4 dagar/vecka. I veckan blev det 3 konditionspass, varav 2 pass blev intervallpass på löpbandet och ett blev mer av ett långpass ute i skidspåret.  Styrkepasset blev i samband med ett av konditionspasset men det får duga.

Ett av intervallpassen körde jag pyramider. Jag hann med 2 block upp och nerför pyramiden. Det andra intervallpasset blev inte riktigt som jag planerat. Jag fick korta av det planerade passet pga tidsbrist men jag tänker att det trots allt är bättre att träna mindre/kortare tid  än att träna ingenting alls.

Det planerade passet som jag snodde av en riktigt snabb tjej:

3×90 sek, vila 45 sek
2×1500 m, vila 90 sek
3×90 sek, vila 45 sek
3×45 sek, vila 45 sek
2×1000 m, vila 75 sek
3×45 sek, vila 45 sek
Nerjogg 5-10 min

I verkligheten:

3×90 sek, vila 45 sek
1×1500 m, vila 90 sek
3×90 sek, vila 45 sek
3×45 sek, vila 45 sek
1×1000 m, vila 75 sek
Nerjogg 5-10 min

Det var helt omöjligt att få till den planerade träningen denna  vecka dels p.g.a. av att jag hade träningsansvar på för mellantjejens skidträningsgrupp och dels p.g.a mycket att stå i på jobbet. Dessutom var vi  festarrangörer på jobbet. Vi fixade en temafest för våra kollegor, ”chartertema” – Tropical Island och den gick av stapeln i fredags.

I helgen har jag fixat med minstingens kalas (vuxenkalas denna helg och barnkalas nästa helg) och också hunnit med att andas ut. Jag hoppas på lite mindre hektiska veckor framöver men det lär nog dröja till maj någon gång. Fram till dess längtar jag till påsklovet. Mindre än två veckor kvar nu. Så här tänker jag mig mitt påsklov:

Härligt, eller hur? 

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s