Löparpaus

Drog iväg på ett långpass i söndags fast jag kände mig lite förkyld. Och det var inte det smartaste jag gjort i mitt liv för jag blev jätteförkyld efter det (host,host snörvel, snörvel).

Var på AW i fredags och när jag kom hem kände jag mig frusen och småkrasslig så tog det lugnt hela lördagen. På söndagen kändes det bättre och eftersom det var jag som hade initierat ett långpass med två löparkompisar så tänkte jag att jag skulle prova köra eftersom det kändes bättre. Men tji fick jag….

Fast själva passet kändes heeeelt okej! Vi sprang 19 km varav typ hälften i skogen och planen är ett till socialpass om några veckor. Då får Linda planera var vi ska springa. Det är kul att springa tillsammans med andra ibland så prova det ni som är skeptiska. Jag har varit skeptisk och har sprungit ensam ända fram till ett par år sedan. Då gick jag med i en löpargrupp och på den vägen är det.

Nu väntar jag ut förkylningen och ger det sista på jobbet. Bara 3 arbetsdagar kvar innan SOMMARLOV! Denna vecka har bara bestått av roligheter. I onsdags var vi t.ex. till Storforsen som är ett mycket vackert ställe att besöka om ni är i krokarna. Vi hade inte det bästa vädret i onsdags men i sommar när vi har goväder ska jag ta med mig familjen dit på en picknick på klipphällorna.

20180613_123956

Detta inlägg publicerades i Löpträning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s