Årets sommarsemester

Jag firade årets längsta pass med hela 5 dagars löpvila, lämpligt inplanerad under vår sommarresa. Vanligtvis brukar jag alltid packa med träningskläder så att jag kan gymma och sightseeingspringa lite men i år kände jag inte alls för det så jag lät bli.

Årets sommarresa blev en kortis på 5 dagar till västkusten. Vi flög ner till Stockholm där vi hyrde bil och sedan bilade vi ner mot Göteborg.  På vägen ner stannade vi bl.a. i Gränna där vi köpte polkagrisar och diverse annat polkarelaterat godis. Jag tycker att det är så vackert där vid Vätterns strand. 20180727_145923

Väl i Göteborg blev det 2 dagar i Göteborg och en sightseeingdag i närområdet. På sightseeingdagen åkte vi först till Marstrand och sedan till Varberg. Vi avslutade med att hälsa på bekanta till oss som också var på semester. De bodde på en camping utanför Göteborg så vi stannade hos dem och fikade och Mini fick bada och mata änderna i ”deras” badsjö.

De 2 dagarna i Göteborg blev det en tur med Paddan och promenader runt om i stan, bl.a. vid Trädgårdsföreningen och till Skansen också blev det Liseberg en hel dag.

 

Detta inlägg publicerades i Resor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s