Ligger på latsidan

Sedan det där drömmiga långpasset har jag inte riktigt tagit tag i träningen igen. Först var det semester och träningsvila och sedan blev jag lat. Jag hade planerat ett långpass idag men och därför sprang jag inte något i går men så började det regna i går kväll och sedan regnade det hela natten och halva förmiddagen så vi sköt upp långpasset till imorgon.

Ja, ”vi” ska springa. Det är inte så särskilt ofta som jag socialspringer långpass (oftast är det bara jag) men imorgon blir det att springa tillsammans med en från löpargruppen som jag är med i och jag är faktiskt lite nervös eftersom den jag ska springa med är lite snabbare än jag. Det där prestationstänket, att jag inte kan släppa det… Ärligt så gillar jag bäst att springa med de som är lite långsammare än jag eller på samma nivå som jag.

Fler som har liknande ”problem” eller vågar ni springa tillsammans med alla?

Detta inlägg publicerades i Löpträning. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Ligger på latsidan

 1. Tanten skriver:

  Jag springer helst själv. Jag har svårt att inte vilja vara bättre än den jag eventuellt springer med, och då förlorar jag fokus på det JAG håller på med. Träningen blir inte rolig då. Tex, jag har sprungit mer än min syster, och om hon är snabbare/uthålligare/bättre än mig då vill mitt pannben inte delta längre. Jag presterar oftast bättre ensam och väljer därför ensamheten. 😊

  Gilla

 2. hopihopi skriver:

  Jag springer alltid själv. Jag tror tyvärr att det sitter i från skolgymnastiken, tyvärr. Jag var alltid sist/sämst/långsammast då och är rädd över att jag fortfarande ska vara det. Jag vågar t.ex inte gå med i löpargrupper för jag är rädd för att sinka gruppen

  Gilla

  • Madelene skriver:

   Jag tycker om att springa med intervallpass med andra men långpass springer jag helst med nån som springer lika som jag eller långsammare.

   Gilla

 3. Pingback: Upp som en sol och ner som en pannkaka | Mitt rörliga liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s