Mitt rörliga liv

Syftet med bloggandet är att att få och ge erfarenheter kring träning och hälsa och sist men inte minst att motivera mig själv till att fortsätta vara i rörelse. Jag har funderat länge. Ska jag? Ska jag inte? Blogga alltså. Och vad har lilla jag att komma med en man måste våga för att vinna eller hur? Så nu kör jag.

Vem är då jag? Jo, jag heter Madelene, är  4o + och har sysslat med träning och sport i hela mitt liv. Tävla har jag alltid gillat att göra trots att jag aldrig varit ”duktig”, om man med duktig menar att vara så snabb att man hamnar bland de främsta.  Att anmäla mig till någon tävling då och då är det som gett mig och som fortfarande ger mig motivation till att träna och att hålla mig i form. ”Mina” sporter är löpning, längdskidåkning och styrketräning men jag bangar inte för att prova nytt ibland.

20160520_140751

Kontaktuppgifter: delene.gustavsson@gmail.com

 

2 kommentarer till Mitt rörliga liv

  1. Hej, jag är inne och läser din blogg lite nu och då men tänkte att jag ville följa den ”på riktigt”. Antagligen är jag för trög för jag fattar inte hur man gör, jag har inget konto i wordpress. Hur gör man?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s